دکتر اینترنتی

مطالب متنوع پزشکی و آموزشی

دکتر اینترنتی

مطالب متنوع پزشکی و آموزشی

درباره ناخنک چشم بیشتر بدانید

301091243015611771184121771001853814789

بخوانید در دانشنامه سلامت مطالبی در خصوص ناخنک چشم و یا کلا ناخنک چشم چیست ؟ علت و راه درمان را ، با ما همراه باشید .

یک فوق‌تخصص چشم گفت: ناخنک چشم بافتی اضافی در سفیدی چشم است که در صورت بزرگ شدن روی قرنیه را گرفته و سبب تاری دید، سوزش و خارش می‌شود.

محسن بهمنی کشکولی فوق تخصص چشم اظهار داشت: گاهی اوقات یک بافت اضافی در سفیدی چشم و در کنار قرنیه (بخش رنگی چشم ) به‌وجود می‌آید که معمولاً علت آن مشخص نیست و در بین پزشکان به ناخنک چشم معروف است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه نور آفتاب، هوای خشک و گرم، گرد و غبار و زمینه ارثی می‌تواند در ایجاد ناخنک چشم نقش داشته باشد افزود: در مراحل اولیه این عارضه علامتی ندارد ولی به مروز سبب ایجاد خارش، سوزش و قرمزی چشم می شود تا حدی که در موارد پیشرفته ناخنک بخش عروقی قرنیه را درگیر کرده و سبب تاری دید می شود.

این فوق تخصص جراحی چشم در مورد راهکارهای درمانی خاطرنشان کرد: در مراحل اولیه قطره‌های چشمی می تواند التهاب، قرمزی و ناراحتی چشم را کنترل ‌کند ولی درصورت درگیری قرنیه و بزرگ شدن ضایعه تا حدی که امکان استفاده از دارو وجود نداشته باشد یا مشکلات زیبائی، این ضایعه باید با عمل جراحی برداشته شود.

بهمنی کشکولی بازگشت مجدد این بیماری را یکی از مشکلات دانست و افزود: براساس مطالعات انجام شده، این عارضه در نیمی از بیماران که تحت جراحی برای برداشتن ناخنک قرار گرفته‌اند دوباره عود کرده است و برای کاهش میزان عود از داروهای ضد رشد ناخنک در حین عمل و یا پس از آن استفاده می‌شود.

نکته قابل توجه فرادی که دچار ناخنک چشم هستند از عینک ضد آفتاب ویژه استفاده کنند و از رفتن به جایی که گردوغبار است خوداری کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد