دکتر ساساکی می گوید در کالبد شکافی و بررسی وضعیت این پنجاه نفر، علائم بیماری آلزایمر از جمله وجود پلاک هایی در مغز آنها مشخص شد.
محققان ژاپنی به تازگی دریافتند افراد با کلسترول بالا بیشتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر قرار دارند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از یونایندپرس، گروهی از محققان ژاپنی به سرپرستی دکتر کنسوکی ساساکی از دانشگاه کیوشو در فوکوئوکا ، این تحقیقات را با بررسی وضعیت دو هزار و پانصد و هشتاد و هفت فرد سالم بین سنین چهل تا هفتاد و نه سال آغاز کردند که هیچ نشانه ای از بیماری آلزایمر در آنها وجود نداشت.
پس از گذشت ده تا پانزده سال، این محققان ژاپنی وضعیت یکصد و چهل و هفت نفر از این افراد را که فوت کرده بودند ، بررسی کردند و دریافتند پنجاه نفر آنها پیش از مرگ به بیماری زوال عقل مبتلا شده بودند.
دکتر ساساکی می گوید در کالبد شکافی و بررسی وضعیت این پنجاه نفر، علائم بیماری آلزایمر از جمله وجود پلاک هایی در مغز آنها مشخص شد.
نتایج این تحقیقات که در نشریه عصب شناسی منتشر شده است ، نشان داد مجموعا هشتاد و شش درصد افراد با کلسترول بالا ، دارای علائم بیماری آلزایمر بودند و درصد ابتلا به این بیماری در افراد با کلسترول بالا نسبت به افراد با کلسترول پایین ، بالاتر بوده است.
دکتر ساساکی می گوید نتایج این تحقیقات نشان می دهد کلسترول بالا می تواند به طور مستقیم یا غیرمستقیم به تشکیل پلاک هایی در مغز افراد سالخورده منجر شود.
محققان می گویند علاوه بر آن کلسترول بالا که خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهد ، دیابت نیز می تواند یک عامل خطرناک دیگر برای تشکیل پلاک های مغزی و ابتلا به بیماری آلزایمر باشد.
کارشناس ارشد تغذیه گفت: مصرف گوشت مرغ از بروز آلزایمر در دوره میانسالی جلوگیری می کند.
امیر عباس حبیبی در گفتگو با ایرنا افزود: گوشت مرغ به دلیل دارا بودن ویتامین b3 تاثیر فراوانی در مختل کردن بیماری های مغز و اعصاب دارد و مصرف آن از روند رشد این بیماری ها با بالاتر رفتن سن، پیشگیری می کند.
وی با بیان اینکه، در میان گروه گوشت سفید، مرغ حاوی منابع غنی سرشاز از فسفر و آهن و اسید آمینه است، اظهار داشت: مصرف این نوع گوشت در بهبود بیماری هایی از جمله آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و بی خوابی بسیار مفید است.
حبیبی به افراد به ویژه میانسالان توصیه کرد، در هفته سه مرتبه از مرغ استفاده کنند و می توان این گوشت را با ذائقه های مختلف غذایی طبخ کرد.
این کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان کرد: چربی ها و پوست مرغ، سرطان زا است و باید پیش از مصرف کاملا پاکسازی شود.